Υλικά για: 24 ρολά
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος για να κρυώσει: 30 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 20 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 65 λεπτά
- 1 πακέτο σφολιάτα
- 125 ml γλυκιά σάλτσα τσίλι
- 125 ml ελιές Καλαμάτας, κομμένες
- 1 ml πιπέρι καγιέν
- 1 φλιτζάνι (250 ml) τυρί τσένταρ, τριμμένο
- 100 ml φουντούκια, κομμένα
- 100 ml πεκάν, κομμένα
- 100 ml μαριναρισμένες αποξηραμένες ντομάτες
- 250 ml μοτσαρέλα, τριμμένη
- Ξετυλίξτε την σφολιάτα και αλείψτε την με την γλυκιά σάλτσα τσίλι.
- Βάλτε τις ελιές, τους ξηρούς καρπούς, την αποξηραμένη τομάτα και το τυρί στην σφολιάτα.
- Ρολάρετε τη ζύμη κατά μήκος, καλύψτε με μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για μισή ώρα για να κρυώσει. Όταν το ρολό έχει γίνει αρκετά σκληρό, κόψτε το σε κομμάτια του 1 εκ. και τοποθετήστε τα κομμάτια σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρις ότου η ζύμη φουσκώσει και ροδίσει. Σερβίρετε όσο είναι ζεστό.http://www.epithimies.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου