Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Μεσογειακή μακαρονάδα σε 15 λεπτά

Υλικά (υλικά για 4 μερίδες)
  1. 1 πακέτο μακαρόνια
  2. Σάλτσα:
  3. 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  4. 2 σκελίδες σκόρδο
  5. 3 ντομάτες
  6. 2 κ σ. κάππαρη
  7. 2 κ.σ. ελιές
  8. 150 γρ. ανθότυρο
  9. Αλάτι
  10. Πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
  2. Ενώ βράζουν, ψιλοκόβετε το σκόρδο, τις τομάτες και τις ελιές.
  3. Βάζετε σε κατσαρόλα 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε όλα τα υλικά (εκτός από το ανθότυρο) για 5 λεπτά.
  4. Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.
  5. Σβήνετε τη φωτιά και ρίχνετε στα μακαρόνια το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
  6. Στο σερβίρισμα γαρνίρετε το κάθε πιάτο με λίγο ανθότυρο και – εάν έχετε - μαϊντανό και δυόσμο.
  7. Καλή απόλαυση!  http://www.epithimies.gr/