Υλικά (υλικά για 4 μερίδες)
Εκτέλεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
- Ενώ βράζουν, ψιλοκόβετε το σκόρδο, τις τομάτες και τις ελιές.
- Βάζετε σε κατσαρόλα 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε όλα τα υλικά (εκτός από το ανθότυρο) για 5 λεπτά.
- Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.
- Σβήνετε τη φωτιά και ρίχνετε στα μακαρόνια το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
- Στο σερβίρισμα γαρνίρετε το κάθε πιάτο με λίγο ανθότυρο και – εάν έχετε - μαϊντανό και δυόσμο.
- Καλή απόλαυση! http://www.epithimies.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου