Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Κινέζικη καυτερή σως hoisin

Κινέζικη καυτερή σως hoisin
ΥλικάΓια 2-4 άτομα

4 κουταλιές της σούπας γλυκιά σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές της σούπας πάστα από μαύρα φασόλια
1 κουταλιά της σούπας μελάσα
2 κουταλάκια του γλυκού λευκό ξίδι
2 κουταλάκια του γλυκού  σησαμελαίο
1/8 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/8 κουταλάκι του γλυκού καυτή τσίλι σως
1/8 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο μαύρο πιπέρι



 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ή μπλέντερ ρίχνετε τη γλυκιά σάλτσα σόγιας, μαύρα φασόλια, μελάσα, ξύδι, σκόρδο σε σκόνη, σησαμέλαιο και φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε.

Αφού η σως αποκτήσει μια απλή υφή προσθέσετε την καυτερή τσίλι σως και συνεχίζετε το ανακάτεμα.   http://www.sidagi.gr/