- 4 σνίτσελ μοσχαρίσια
- 2 αυγά χτυπημένα
- 50 μλ γάλα
- 100 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 4 κουταλιές σπορέλαιο
- 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο τριμμένο
- αλάτι πιπέρι
Πως το κάνουμε
- Αλλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ .
- Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε 3 βαθιά μπολ ή πιάτα . Στο ένα θα βάλουμε το αλεύρι, στο άλλο τα χτυπημένα αυγά μαζί με το γάλα , το μοσχοκάρυδο και λίγο επιπλέον αλατοπίπερο και στο τρίτο την φρυγανιά .
- Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει καλά .
- Περνάμε ένα ένα τα σνίτσελ και από τις δυο πλευρές, πρώτα από το αλεύρι (φροντίζοντας να τινάξουμε το περιττό), μετά από το αυγό και μετά από την φρυγανιά .
- Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά, πρώτα από την μία πλευρά και μετά από την άλλη .
- Αν δεν τα χωράει το τηγάνι μας τα βάζουμε σε δόσεις, αρκεί να φροντίζουμε πριν βάλουμε το επόμενο , να αφήνουμε το τηγάνι να ζεσταίνεται καλά. http://www.lovefood.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου