Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Πένες ολικής άλεσης με ντομάτα και μοτσαρέλα



Υλικά 
250 γρ. πένες
100 γρ φρέσκια μοτσαρέλα σε μικρά κομμάτια
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
15 φύλλα φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένα
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση 
Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε τις πένες, αφήνουμε να ψηθούν για 12-14 λεπτά. Ξεπλένουμε τις πένες να κρυώσουν, αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ντομάτα το βασιλικό και τη μοτσαρέλα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.  
http://www.nostimesyntages.gr/