Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Λαζάνια με καρότα και παρμεζάνα


Υλικά
250 gr. Λαζάνια
1 καρότο σε λεπτές φέτες
½ φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
1 κ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 κ. σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαζάνια  σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη χωρίς να τα ξεπλύνουμε.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέσουμε τις φέτες καρότου ανακατεύουμε για ένα δύο λεπτά και προσθέτουμε τα λαζάνια, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το μαϊντανό και τη παρμεζάνα. Σερβίρουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.  http://www.nostimesyntages.gr