Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Κορμός

Υλικά για 6 άτομα

  • 350 γρ. μπισκότα τύπου πτι  μπερ χονδροτριμμένα
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια χονδροτριμμένα
  • 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 4 αυγά
  • 5 κουτ. σούπας κακάο
  • 220 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 1 κόλλα αντικολλητικό χαρτί η αλουμινόχαρτο




Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και τελευταία τα μπισκότα τα οποία τα έχουμε χονδροτρίψει. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα. Έπειτα, συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα του κορμού στο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα ρολού. Το βάζουμε  στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει καλά για 2 ώρες.http://www.flora.com.gr