Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μαρινάδα για αρνί με μαρμελάδα βερίκοκο

Τα υλικά  μας (για κάθε κιλό αρνιού)
  • 3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα βερίκοκο
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βασιλικό
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Προετοιμασία

  1. Σε ένα σκεύος βάζουμε  το κομμάτι του αρνιού και ρίχνουμε πάνω του την μαρμελάδα από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας για να πάει παντού το μείγμα.
  3. Βάζουμε το αρνάκι στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες για καλύτερα αποτελέσματα καλύτερα να γίνει από το προηγούμενο βράδυ.  http://www.lovefood.gr/