Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Φραπεδία το γλυκό

DSC_0226Υλικά
2 συσκευασίες πτι μπερ
3 κουτιά μασκαρπόνε
1 αυγό
1 φλ.ελληνικού νερό
1 κ.γλυκού νες καφέ ντεκαφεϊνέ
1 1/2 φλ.τσαγιού άχνη ζάχαρη
Για τα μπισκότα 
1 κούπα του νες νερό
2 κ.σουπάς νες καφε ντεκαφεϊνέ
κακαό για το στόλισμα
Υλικά
Διαλύουμε τις 2 κουταλιές νες στην κουπά με το νερό.
Βουτάμε μέσα ένα ενα τα μπισκότα. 


DSC_0180 
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψι ορθογώνιο.
DSC_0177 
Σε ένα μπολ χτυπάμε το μασκαρπόνε, το αυγο και την ζάχαρη για 5 λεπτά.
DSC_0172 
Επέιτα διαλύουμε την κουταλία του καφέ στο φλιτζανάκι του νερού και το ρίχνουμε στη κρέμα, Ανακατεούμε για 1 λεπτό ακόμη.
Στρώνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα, ξαναστρώνουμε μπισκότα πάνω απο την κρέμα 
DSC_0181 
και παλί την υπόλοιπη κρέμα. 
Τέλος ραντίζουμε την κρέμα με κακαό. 
DSC_0184 
Το γλυκό διατηρείτε για 3 μέρες στο ψυγείο.
DSC_0231 
              Καλη Επιτυχια!!!!
Υ.Γ. Αυτό το γλυκού ειναι για τους λάτρης της μόκας και του καφέ. 
http://syntagesapospiti.blogspot.gr