Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ



Χρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά

Υλικά:
  • 250 γραμ. φιλετάκια κοτόπουλου
  • 350 γραμ. πένες
  • 4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 1 κούπα ζωμός κότας
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε τα φιλετάκια σε μπουκιές.
  • Τα σοτάρουμε σε κατσαρόλα και κατόπιν ρίχνουμε τα κρεμμύδια και την πάπρικα.
  • Σβήνουμε με το ζωμό κότας και προσθέτουμε τρεις κούπες νερό.
  • Αφήνουμε να βράσει 5 λεπτά και ρίχνουμε τις πένες. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε άλλα 2 λεπτά.  http://greekcook.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου