Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Pappardelle με λιαστή ντομάτα


                     Υλικά:                              
                   Pappardelle 250gr.
                   Λιαστή ντομάτα (5-6 κομμάτια )
                   1 κρεμμύδι
                   ½ κόκκινη τη πιπεριά
                   1 σκόρδο
                   ¼ φλ. Ελαιόλαδο
                   ¼ φλ κρασί
                    1 κ.σ. βασιλικό


Εκτέλεση :
  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
  2. Χτυπάμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι ,τη πιπεριά, το σκόρδο.
  3. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι.
  4. Προσθέτουμε το χτυπημένο κρεμμύδι με τη πιπεριά και το σκόρδο.
  5. Τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά.
  6. Προσθέτουμε το πελτέ και τον βασιλικό.
  7. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ¼ φλ κρασί και νερό.
  8. Προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα.
  9. Σιγοβράζουμε για 4-5 λεπτά.  http://www.nostimesyntages.gr/