Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Κοφτό μακαρονάκι με παρμεζάνα και γιαούρτι



Υλικά
250 γρ. μακαρονάκι
1 σκελίδα σκόρδο
Πιπέρι
1 μεγάλη ντομάτα ώριμη
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
3 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. μαργαρίνη

Εκτέλεση
Βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια.
Χτυπάμε στο μπλέντερ τη ντομάτα με το σκόρδο και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Σε ένα σκεύος ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το μίγμα ντομάτας. Ανακατεύουμε ένα – δύο λεπτά και προσθέτουμε το τυρί. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί, αν δεν είναι ρευστή η σάλτσα προσθέτουμε λίγο νερό. Προσθέτουμε τα μακαρονάκια και αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγο πιπέρι από πάνω.  
http://www.nostimesyntages.gr