Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟ





2 ΚΟΥΠΕς ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΡΙΝΑ 

2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ

250 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΟΦΤ

4 ΑΥΓΑ

1 ΚΟΥΠΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

3 ΚΟΥΠΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΑ

3 Κ Γ ΚΑΝΕΛΛΑ

ΣΙΡΟΠΙ

1 ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

προθερμαινουμε το φουρνο 180 β.σ ενα μπολ βαζουμε φαρινα,ζαχαρη κανελλα ,ανακατεψτε στο μπολ του μιξερ χτυπηστε βουτυρο αυγα και προσθεστε σιγα σιγα το μιγμα του αλευριου προσθεστε κ τα καροτα τα τριμμενα κ τα καρυδια ανακατεψτε καλα κ βαλτε το σε βουτυρωμενη φορμα ψηστε το μια ωρα περιπου οταν ψηθει βγαλτε το απο το φουρνο αφηστε το να κρυωσει ετοιμαστε το γλασσο ως εξης, βαλτε σε κατσαρολακι το χυμο κ το ξυσμα να ζεσταθουν προσθεστε κ την αχνη κ ανακατευετε μεχρι να γινει ενα ρευστο μιγμα περιχυστε το κεικ μ αυτο  
http://mageirikikaisintages.blogspot.gr/