Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Πραλίνα Φουντουκιού Σπιτική

Υλικά
100γρ. κουβερτούρα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα χαμηλών λιπαρών
1 ½ φλιτζάνι φουντούκια ψημένα για λίγο στο φούρνο και αλεσμένα σα σκόνη
Περίπου 8 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
6 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιογενές το μίγμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει αρκετά, το βάζουμε σε γυάλινα βάζα και στη συνέχεια στο ψυγείο μέχρι να την καταναλώσουμε.
http://dianitascooking.blogspot.gr/