ΥλικάΓια 4-6 άτομα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Το χυμό μισού λεμονιού
1 γιαούρτι αγελαδινό
Αφήνουμε την κρέμα εκτός ψυγείο για 24 ώρες και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και είναι έτοιμη.
Χρησιμοποιείται για να παρασκευάστε γλυκά όπως chesse cake και φαγητά όπως το Buletten, ένα γερμανικό ορεκτικό! http://www.sidagi.gr
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Το χυμό μισού λεμονιού
1 γιαούρτι αγελαδινό
Εκτέλεση
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ανακατεύουμε τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα.Αφήνουμε την κρέμα εκτός ψυγείο για 24 ώρες και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και είναι έτοιμη.
Χρησιμοποιείται για να παρασκευάστε γλυκά όπως chesse cake και φαγητά όπως το Buletten, ένα γερμανικό ορεκτικό! http://www.sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου