Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Σπιτική sour cream

Σπιτική sour cream
ΥλικάΓια 4-6 άτομα

1 κούπα κρέμα γάλακτος
Το χυμό μισού λεμονιού
1 γιαούρτι αγελαδινό



 

Εκτέλεση

Στο κάδο του μίξερ  ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ανακατεύουμε τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα.
Αφήνουμε την κρέμα εκτός ψυγείο για 24 ώρες και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και είναι έτοιμη.

Χρησιμοποιείται για να παρασκευάστε γλυκά όπως chesse cake και φαγητά όπως το Buletten, ένα γερμανικό ορεκτικό! http://www.sidagi.gr