Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C.
Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψει με Flora Soft με βούτυρο.
Κοσκινίζουμε και τα δύο αλεύρια μαζί.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, τα αυγά και το Flora Soft με βούτυρο και ανακατεύουμε με το μίξερ έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το καρότο, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ρίχνουμε στο μίγμα της ζάχαρης με τα αυγά λίγο-λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια το προσθέτουμε στο ρευστό μίγμα καρότου – πορτοκαλιού και γάλακτος και ανακατεύουμε έως ότου γίνει μια παχύρρευστη ζύμη.
Γεμίζουμε τα φορμάκια και ψήνουμε για 25 λεπτά. http://www.flora.com.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου