Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

CHEESECAKE ΜΕ ΜΑΡΕΝΓΚΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος Carte D’ Or Crème de Vanille
  • 150γρ. μπισκότα
  • 60γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 200γρ. φράουλες
  • 200γρ. τυρί Ricotta
  • 8 μικρές μαρένγκες
  • 25 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 90ml μαρμελάδα φράουλα




Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μπολάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε τα μπισκότα. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 20εκ. και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σπάμε τις μαρέγκες.
Τοποθετούμε σε ένα μπολ το Carte D’ Or Crème de Vanille, το τυρί ricotta, το εκχύλισμα βανίλιας, τις μαρέγκες και τις φράουλες και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψάκι με τη βάση μπισκότου.
Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη για 40’.
Αφαιρούμε το cheesecake από το ταψάκι, το κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε σε πιάτα.
Γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα φράουλα και διακοσμούμε το πιάτο με φράουλες.

http://www.flora.com.gr