Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Ριγκατόνι με σάλτσα κρεμμυδιού

                                                                                   ΥΛΙΚΑ

250 γρ. ριγκατόνι
3 μέτρια κρεμμύδια
3 κ. σούπας βούτυρο (μαργαρίνη)
1, ½ φλ. Γάλα
2 κ. γλ. Κόρν φλάουρ
1 φλ. Τυρί Γκούντα τριμμένο
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγείες .
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να χρυσίσουν. Διαλύουμε το κόρν φλάουρ στο γάλα και το προσθέτουμε στα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά να δέσει η σάλτσα.
Σουρώνουμε τα ριγκατόνι και τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και προσθέσουμε το τυρί Γκούντα.  
http://www.nostimesyntages.gr/