Ρίχνουμε το γάλα σε κατσαρόλα και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να πήξει, ανακατεύοντας συνέχεια για να μη σβολιάσει. Μόλις πήξει η κρέμα, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει. Στο μεταξύ, χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε χωριστά τους κρόκους ελαφρά με πιρούνι και τα ασπράδια στο μίξερ σε σφιχτή μαρέγκα. Ρίχνουμε τους κρόκους και τα τριμμένα τυριά στο μίγμα του σιμιγδαλιού και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη μαρέγκα και ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα, κάνοντας ελαφρές κινήσεις. Αδειάζουμε το μίγμα σε πυρέξ αλειμμένο με Flora Soft με βούτυρο ή φόρμες του σουφλέ και ψήνουμε στους 190 – 200 °C, για 1 ώρα περίπου. Σερβίρουμε το σουφλέ ζεστό, αμέσως μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο.
http://www.flora.com.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου