Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ριγκατόνι πολύχρωμα με τυριά ! Η νόστιμη και εύκολη λύση της στιγμής




 1 κουτί ριγκατόνι με 3  χρώματα ,σπανάκι,καρότο ,η ντομάτα,και κλασικό .
1 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ [μπορείτε και με κρέμα γάλακτος ]
1 φλυτζάνι του τσαγιού ρεγκάτο τριμμένο
1 φλυτζάνι του τσαγιού ένταμ ,η  άλλο μαλακό τυρί τριμμένο 

 Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχει στο κουτί .νερό ,αλάτι ,βράσιμο καλό γιατί είναι σκληρά  [να τα δοκιμάσετε και να τα σουρώσετε εκεί που σας ικανοποιεί το βράσιμο ].
Σουρώνουμε και ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα ,ρίχνουμε το γαλατάκι εβαπορέ όλο ,η την κρέμα γάλακτος ,προσθέτουμε και τα δύο ειδών τυριά ανακατεύουμε καλά .
Σερβίρουμε ζεστά παπαλίζοντας με λίγο τυρί τριμμένο .
Συνοδεύετε πολύ ωραία με την σαλάτα με ανθότυρο και προσούτο που θα την βρείτε εδώ στην σελίδα μας .
Είναι πολύ απλή συνταγή αλλά τόσο πολύ νόστιμη !!!!!