Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Φιλετάκια χοιρινά με μπύρα


Υλικά
300 γρ. Mουστάρδα Hellmann’s Mild
 800 γρ. χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι) – ζητήστε από τον κρεοπώλη να σας τα κόψει και να τα «χτυπήσει» ελαφρά.
100 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ
200 ml μπύρα ξανθιά
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε 1 ταψί τοποθετήστε τα χοιρινά φιλετάκια και αλατοπιπερώστε τα. Στη συνέχεια, ρίξτε τη μαργαρίνη και θερμάνετέ τη καλά. Κατόπιν, σωτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια και προσθέστε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήστε με την μπύρα, αφήστε να τραβηχτούν λίγο τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα.
Εάν η σάλτσα «σφίξει», προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη. Όταν μαγειρευτούν, γαρνίρετέ τα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου