Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Ντιπ με τσένταρ και πιπεριά

Ντιπ με τσένταρ και πιπεριά
ΥλικάΓια 2-4 άτομα

90 γραμμάρια πράσινες καυτερές πιπεριές κομμένες
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά κομμένη
90 γραμμάρια τσένταρ
Λίγη γουορτσεστερσάιρ σος
Λίγη ταμπάσκο σως
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι
Πιπέρι



 

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα προτού σερβίρουμε.  http://www.sidagi.gr