- 1 τσιπούρα καθαρισμένη
- 1/2 ντομάτα κομμένη σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
- 1/2 πιπεριά κέρατο σε ροδέλες (προαιρετικά)
- 1/2 κρεμμύδι σε ροδέλες (προαιρετικά)
- 1 κλωνάρι βασιλικό ή ρίγανη ή δεντρολίβανο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα ψάρια μας, τα βάζουμε σε ένα ταψί με μία λαδόκολλα για να μην κολλήσουν και τα αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά και εσωτερικά.
- Τα γεμίζουμε με τις ντομάτες και όποια άλλα υλικά ή μυρωδικά θέλουμε.
- Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω τους.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο γκριλ για περίπου 25 με 30 λεπτά
- Τις απολαμβάνουμε όσο είναι ζεστές με μία ωραία σαλάτα.http://www.lovefood.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου